Gå til sideindhold
Ung Egedal
Klub Egedal / Klub Sødalen

Klub Sødalen

Egedals eneste juniorklub ligger i Sødalen. Som et led i overgangen fra fritidsklub til ungdomsklub har vi i Sødalen et tiltag om at forberede og modne vores børn og unge på 6. – 7. årgang til klublivet i aftentilbuddene i Egedal Kommune.

 

Juniorklubben er et aftentilbud, som foregår hver onsdag kl. 17.30 – 21.00 i Sødalen. Her kan man komme ned og være med til fællesspisning, tage med på ture samt andre fællesskabende aktiviteter i klubben.

 

Generelt om Sødalen kan man sige, at det især er et tilbud til dig, der er interesseret i dyr. Vi har nemlig en dyrefaglig profil, og så er vi beliggende i naturskønne omgivelser i Smørum. Så hos os er udelivet i højsædet. Vi laver mad over bål (f.eks. snobrød, pandekager, suppe, pølser, osv.), mens vi hyggesnakker eller spiller guitar omkring bålet.

 

Om foråret laver vi nyttehaver, hvor vi dyrker vores egne grøntsager, så her kan man lære om “fra jord til bord”-konceptet. Vi har 2 kælegrise Gurli og Cile, og ca. 40 kaniner. Det er dog ikke alt, der er udeliv – vi har også computere, kreative værksteder, bordtennis- og pool bord, klatretårn, mulitirum og meget mere.

 

Så kom endelig ned og besøg os.

 

Hvis du gerne vil vide mere om Klub Sødalen, kan du læse mere om os her: Læs mere om Klub SødalenSenest opdateret 05.02.2024 15:00 af CF
Apricore logo