Gå til sideindhold
Ung Egedal

STU

STU Ung Egedal er en treårig særligt tilrettelagt ungdomsuddannelse. Vi har solid erfaring i at se den enkelte unge og lave individuelle løsninger, som passer præcis til dig. På STU tilbyder vi dig et forløb, der netop er skræddersyet til dine personlige, sociale og faglige kompetencer og dine interesser og drømme for fremtiden.

 

Om STU Ung Egedal

Hos os tilbyder vi et mindre STU-tilbud med op til 24 pladser. Det betyder at vi alle lærer hinanden rigtigt godt at kende. Det betyder også, at du hurtigt bliver en del af fællesskabet hos os, at du hver dag møder kendte ansigter, og at der hurtigt bliver skabt en fast struktur.

 

Gode faciliteter giver mange muligheder

Selvom vores tilbud ikke er så stort, er faciliteterne i top. I vores lokaler på Hindbærvangen i Smørum vil du få din egen faste arbejdsplads, som du kan indrette som du selv ønsker.

 

Derudover har vi flere undervisningslokaler, som alle er indrettet til forskellige formål. Det giver os mulighed for at opdele eleverne i mindre grupper afhængig af, hvordan det passer til den enkelte undervisningssituation.

 

Desuden råder vi over et stort værksted med muligheder for at arbejde med træ, metal og motorkøretøjer. Vi har også et veludstyret køkken og en lille biograf, som vi bruger til at vise undervisningsfilm. Endelig har vi et stort pauseområde med sofahjørne, gamer-computere, bordtennis- og bordfodboldbord. Udenfor har vi en multibane, en bålplads samt nogle borde og bække. Alle indendørs og udendørs faciliteter kan du frit benytte i pauserne og efter undervisningen, hvis du har lyst til, at blive hængende sammen med dine venner.

 

Du kan læse meget mere om vores STU-tilbud i vores folder, som du kan downloade og læse via linket herunder:Senest opdateret 04.10.2023 09:22 af CF
Apricore logo