Åben Skole

 

Formålet med Åben Skole er at inddrage det omgivende samfund i folkeskolen, så det understøtter læring og trivsel -- kort sagt, give eleverne et pift af virkelighed, hvor vi ryster dem lidt ud af dagligdagen og lærer dem en masse på samme tid.

Ung Egedal koordinerer hver år samarbejdet om at skabe læringstilbuddet i Åben Skole, som er blevet til i et samarbejde mellem Ung Egedal, Egedal Kommunes Biblioteker og Borgertorv og Egedal Idræts Fællesskab.
Fagene skal styrke elevernes faglige, sociale og personlige kompetencer. Nogle fag udbydes kun for enkelte klassetrin, mens der er fokus på trivsel og digital dannelse på alle årgange.
Med Åben Skole fortsætter Ung Egedal en lang tradition som aktiv medspiller og udbyder af fag for folkeskolerne i Egedal.

Tilmelding

Tilmelding til Åben Skole for skoleåret 2018/19 foregår via linket her: Tilmelding Åben Skole

Du kan læse hele kataloget på ISSUU: Åben Skole 2018-19

Vi har også lavet et særligt afsnit for indskolingen, som kan hentes i pdf her: SSP-oplæg i indskolingen

Eventuelle spørgsmål kan rettes til viceskoleleder Erik Rasmussen på telefonnr. 72 59 92 02 eller mail erik.rasmussen@egekom.dk

SoL-samarbejde om Læring i Den Åbne Skole

Ung Egedal var en del af Ungdomsskoleforeningens nationale projekt "Samarbejde om Læring i den åbne skole", som var støttet med en millionbevilling fra Undervisningsministeriet.

Med undertitlen "Gode eksempler, styrket kvalitet, metoder og værktøjer" er formålet både at give inspiration til andre ungdomsskoler og folkeskoler samt at skabe opmærksomhed omkring den læring, som elever opnå i de ungdomsskolekoordinerede samarbejdsfag.

Læs mere om projektet her.