Åben Skole

 

Formålet med Åben Skole er at inddrage det omgivende samfund i folkeskolen, så det understøtter læring og trivsel -- kort sagt, give eleverne et pift af virkelighed, hvor vi ryster dem lidt ud af dagligdagen og lærer dem en masse på samme tid.

Ung Egedal koordinerer hver år samarbejdet om at skabe læringstilbuddet i Åben Skole, som for skoleåret 2017/2018 er blevet til i et samarbejde mellem Ung Egedal, Egedal Kommunes Biblioteker og Borgertorv og Egedal Idræts Fællesskab.
Fagene skal styrke elevernes faglige, sociale og personlige kompetencer. Nogle fag udbydes kun for enkelte klassetrin, mens der er fokus på trivsel og digital dannelse på alle årgange.
Med Åben Skole fortsætter Ung Egedal en lang tradition som aktiv medspiller og udbyder af fag for folkeskolerne i Egedal.

Tilmelding

Det er ikke længere muligt at tilmelde sig Åben Skole-fagene for skoleåret 2017/18. Du kan dog fortsat læse om alle fagene på linket herunder.

Download kataloget for Åben Skole her.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til viceskoleleder Erik Rasmussen på telefon nr. 72 59 92 02 eller mail erik.rasmussen@egekom.dk

SoL-samarbejde om Læring i Den Åbne Skole

Ung Egedal var en del af Ungdomsskoleforeningens nationale projekt "Samarbejde om Læring i den åbne skole", som var støttet med en millionbevilling fra Undervisningsministeriet.

Med undertitlen "Gode eksempler, styrket kvalitet, metoder og værktøjer" er formålet både at give inspiration til andre ungdomsskoler og folkeskoler samt at skabe opmærksomhed omkring den læring, som elever opnå i de ungdomsskolekoordinerede samarbejdsfag.

Læs mere om projektet her.